Att förstora brösten genom att sätta in bröstimplantat har gått att göra länge. Men nu har en ny generations bröstimplantat sett dagens ljus. De nya bröstimplantaten är utformade för att i första hand värna om din säkerhet men även för att de både ska se bra ut och kännas bra. Det finns olika bröstimplantat i olika former, storlekar och projektioner, allt för att individen ska få ett personligt resultat som går att lita på.

Olika former och funktioner på nya generationens bröstimplantat

Den nya generationens bröstimplantat har olika inriktning men gemensamt för alla är att de ska kunna sitt länge i kroppen utan några problem. Att nya bröstimplantat tagits fram är en bra nyhet för många. En del bröstimplantat är utformade för att imitera utseendet, rörelsen och känslan som ett naturligt bröst och bröstvävnad har. Ett annat bröstimplantat har en fast droppform och ett annat har fokus på en harmonisk design för ett välformat och skulpterat bröst.

Specialutformade ingrepp

Oavsett om du vill ha en urringning som är fylligare eller en förbättrad symmetri på brösten är det viktigt att du får exakt det resultat du vill ha med bröstförstoringen eller bröstkonstruktionen. En bröstoperation bör alltid skräddarsys efter din fysik och dina mål. Genom att tekniken och bröstimplantaten har blivit bättre kan du som kund numera erbjudas specialutformade ingrepp.

Med rätt kirurg kan du få ett overkligt bra resultat

Oavsett vad dina unika skäl är för att göra en bröstförstoring är det viktigt att du har kontroll över dina hälsobeslut. Så när du funderar över att göra en bröstförstoring är det bra att hitta en kirurg som kan uppfylla dina mål och behov. För att veta vilket implantat som du ska välja är det bra att boka en konsultationstid. Det är bra att känna till alla alternativ du har att välja mellan. Tillsammans med den kirurg som du har valt ut kan rätt bröstimplantat tas fram. Vad som passar dig bäst beror på din anatomi och basvävnad. Ställ alla möjliga frågor till kirurgen innan du bestämmer dig, för att ha all tänkbar information du behöver.

Återhämtningsprocessen efter en operation är viktig

När du har bestämt dig för att göra en bröstförstoring eller en bröstkonstruktion får du tydliga instruktioner att följa av kirurgen för att det bästa resultatet ska uppnås och för en snabb återhämtning. Det går att få en effektiv återhämtningsprocess som du anpassar din livsstil och arbetssituation efter den aktuella situationen. Det är viktigt att alltid följa kirurgens instruktioner för att inte drabbas av oönskade biverkningar och för att dina nya fina bröst ska läka optimalt.

Registrering av bröstimplantat

Det finns kliniker som erbjuder registrering av implantat. Tekniken har gjort de möjligt att du kan registrera dina implantat och få information kring dina bröstimplantat digitalt. Det är en trygghet för dig som kund att registrera implantaten.